ВАЖЛИВО!

ІНФОГРАФІКА

Дорожня карта для людей, переміщених в межах країни (доповнена по всій Україні)

ДОВІДНИК
демобілізованого учасника антитерористичної операції

 

>

   
18.02.2019

Мета одна - чистота прилеглої території, - Олександр Береза про обов'язок підприємців, які працюють в Центральному районі

Сьогодні, 18 лютого, спеціалістами адміністрації Центрального району було складено адміністративний протокол на приватного підприємця за порушення Правил благоустрою м. Миколаєва, а саме: утримання прилеглої териториторії в неналежному санітарному стані за адресою проспект Героїв України, 11В.

Про це на своїй сторінці повідомив голова адміністрації Центрального району Олександр Береза.

- Завжди виступаю за діалог та переговори з метою вирішення питання, але у випадку відсутності необхідної реакції адміністрація Центрального району вимушена вдаватися й до заходів адміністративного впливу. Мета одна — чистота на прилеглій території, - коментує Олександр Береза.

Нагадаємо, з метою інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо поводження громадян з твердими побутовими відходами фахівцями управління комунального господарства та благоустрою адміністрації Центрального району було проведено декілька рейдів у мікрорайоні Ракетне урочище.

Окрім цього, також було складено близько десяти адміністративних протоколів про адміністративні правопорушення ст. 152 КУпАП п.12.2.9 (створення смітників).